30.6.09

Sapa Punya Bini Ni

Assalamualaikum...Seperti kebiasaanya kawin dan kawin..sapa plak yang nak kawin ni..terpaksalah aku cuti lagi..dan lagi..mana laki dia ni..pegi rumah pak mail kot..x siap2 lagi rumah orang tua tu..nak kena terminate ni..susah jadi kontraktor yang baik ni...gambar ni time bertunang..jadi malas aku nak edit gambar laki dia pasal x pakai kostom...muka laki dia susah sikit nak edit..mencabar..dia punya photographer memang lebih dari pro...x payah tempah..dia offerkan diri...takyah bayar..nanti mingggu depan akan diupdate..

bersempena dengan ini aku akan bercuti mulai esok sampai hari ahad...aku akan update selepas tarikh tersebut..bersempena ketiadaan aku ni jugak..harap korang dapat jaga blog ni macam blog korang sendiri..jangan sepah2kan sudah..selamat tinggal..

12 comments:

yaziith su anaz said...

paswed mane?

riBEna said...

edit gmba yg cantek!!!
=)

joegrimjow said...

haha
klu adew mase
no hal

lionteen said...

lionteen ikut skali k g knduri kawen 2..
hehehe

miss GAZA said...

tere btul mng-edit gamba..

Along Arman said...

nak ikut gak..

'AQILAH said...

bye mae....bye bye

TokNabe said...

Demo nak gi mano pulok ni? Gi tapo ko?

mae said...

to yazlith su anaz..
tak pkai paswod..msuk je..

to ribena..
thanks..cantek..

to joegrimjow..
no hal..luangkan masa..

mae said...

to lionteen..
jom..kreta kosong lgi ni..

to miss gaza..
thanks..x terer lagi..bnyk lgi kna blajar..

to along..
jom..jom..rmai2..

mae said...

to aqilah..
bye..bye..

to toknabe..
kira gi tapo jgok ni..

Website Developer India said...

this is really nice one.