7.7.09

Pulang Buat Seketika


Assalamualaikum...akhirnya aku pulang buat seketika di kampung sentosaku..semuanya seperti dulu..masih selamat dan kemas..korang memang pandai jaga blog aku..sampah pun takde,sapa yang rajin sapu ni...stok mkanan aku pun korang sapu..

Sudah dua hari aku pulang..disebabkan ada masalah dengan networking..ada yang tercabut itu dan ini..begitu dan begini..dan sebagainya..jangan cabut network aku sudah..maka terlewat sudah aku update blog yang sudah lama tidak ada rangkap..harap aku masih ada kawan2 kat sini..

Aku menghilangkan diri buat seketika untuk menghadirkan diri di majlis kawan aku ni...terpaksalah menghabiskan lebih masa...kata kawan yang baik..gambar x sempat ambik lagi...sekeping ni je aku ada..yang banyaknya video pengantin pasal aku yang ambik video...malas nak upload lagi..nak kena mengedit dulu..korang layan je dulu gambar sekeping tu...aku x sempat lagi nak lawat korang..nanti malam karang aku pusing2...

7 comments:

miss_eliana said...

ingatkan gamba mae yg kawen tadi..

baru nak kecik ati sbb kawen xajak.. hehe..

riBEna said...

waduhh
bz sgt die ekkk
xpe3
hehehe

TokNabe said...

Setakat ni blog demo ni bereh, ramai hok dok jago... kawe jadi mandor jah hehe....

lionteen said...

nnti lionteen kawen,leh la meo jd jururecord yek..hehe

mae said...

to miss_eliana..
jngan bkecik hati..nnti kita ajk..

to ribena..
x buzy sngat..x smpat online je..

mae said...

to toknabe..
bereh2..demo meme mondor yg bbakat..

to lionteen..
jadi pngapit pun boleh..hehe

web developer india said...

amazing blog post.. with nice images.