27.6.09

Majlis Hari Bapa 09 (jom makan)

Assalamualaikum...tanggal 25 jun 09..bertempat di kediaman rasmi aku telah diadakan majlis jom makan bersempena hari seorang bapa..majlis telah berlangsung selepas maghrib dan segala atucara majlis telah berjalan lancar dan apa yang tidak lancar adalah ketibaan satu lagi kek yang dijanjikan disponser oleh abang aku masih tidak kelihatan..bagi mengelakkan perkara yang tidak diingini maka terpaksalah majlis diteruskan kerana budak2 terus mengganas..majlis ini juga disekalikan dengan majlis doa selamat/sembahyang hajat pada sebelah tengahari bersempena pemergiaan adik aku ke utm..dan untuk memeriahkan lagi majlis ..sambutan hari jadi aku termasuk sekali sebagai pelengkap jadual...

Tidak lengkap majlis jika tidak ada kek..tidak lengkap kek kalau tidak ada sponser..sapa yang sponser kek ni?macam tak ikhlas je..

Kek ni tidak kurang pentingnya..melambangkan aku masih ada..dah bertambah umur aku..tapi kat kek ni semcam berkurang je umur aku..tak sampai 20 pun lagi umur aku..hihi


Kek ni khas untuk adik aku yang bongsu..dia dapat masuk utm..awal thun ari tu dah msuk dah utm..tukar um plak...last2 utm balik.. dia dapat gali petroleum kat utm...

jemput makan..ini je yang termampu..sudikan diri..kalau nak makan makanan berat sila ke kaunter sebelah(makan batu ke?)..

memang meriah kalau ada budak2..lagi meriah kalau ada kanak2 riang..bleh plak dia main kejar2...kena paksa beratur ni..kalau tak bersepah makanan..


sila2 makan...takyah peace2..lepas ni pegi basuh pinggan..haha..cerita pasal peace ni memang buat aku gelak..ada dulu skali aku tersilap tulis jumlah peace kat borang inspection...macamana boleh tertukar peace dengan piece..memang gelak besar la diorang..aku gelak kecik je..


masa penyampaian hadiah..masalah budak2 sekarang..tak dengar cakap..orang suruh senyum bukak mulut..dia tutup plak..x kisah janji senyum time ambik gambar..

maka berakhirlah majlis..dan baru sampailah kek satu lagi..terima kasih pada yang sudi menyudikan diri memeriahkan majlis..kehadiran anda amat dihargai..

p/s :lambat skit update majlis ni..memory card camera bleh plak korup..nasib baik bleh recover blik..award untuk korang dalam proses..nnti aku bagi..segan asyik korang je bagi..end

10 comments:

miss_eliana said...

waa..manyak nye makanan..
da laa kek pon ade smpai 3..
kenduri kek laa kamu ari tue ek..huhu~

Da' daffodil D said...

salam..selamat hari bapa buat bapa kamu..n selamat hari lahir buta kamu.. :)

TokNabe said...

Meriah gitumo majlis ni....., bab make2 ni kalu ado budok memang meriah sungguh.. nengok demotu make.Hok mano tua sikit... make sekadar ala kadar jah. hhaha... demo muda lagi ko.. dah sunat ke belum? hikhikhik...

Eyda Chan said...

wow best nya!! ramai2 lagi 2.. syioknya..

Along Arman said...

selamat hari lahir mae.. yang ke?
19? orang makin tua la mae.. bukan makin muda.. huhuh..
bila nak dtg trg nie :D

yaziith su anaz said...

bestnye kenduri ramairamai.

:D









okey.
upload lagi gambar ye.
:D

mae said...

to miss_eliana..
tkut x cukup je..rmai plak dtang..
ada 5 kek ari tu..thanks to sponser..jemput mkan miss..

to Da'daffodil D..
trima ksih..

mae said...

to toknabe..
ya tu tok..bdak2 hok buat merioh majlis..ore tua make ala kadar jah..rasa2nya kawe sunat doh tok..haha

to eyda chan..
sekali stahun je..jnji ada mkn2..

mae said...

to along..
thanks along...skali skala nok mrasa muda..nnti kita smpai ganu..

to yazlith su anaz..
mmg best..ni je pic..mlas nak upload dah..nnti majlis lain plak..hi

Web designer India said...

this is amazing post.. keep it high like this.