3.6.09

Janji Untuk Pulang

Assalamualaikum....ada yang tertinggal setelah aku berjanji untuk pulang dan ada yang aku tinggalkan sebagai cerita yang hilang...semua kisah adalah perjalanan hidup yang kita ratapi seumur usia..jangan persiakan walaupun satu langkah kerana langkah itulah kita telah dewasa..aku masih mencari cerita yang telah aku hilangkan..semua tentang kita..

akhirnya aku pulang ke kampung sentosaku(blog)...banyak cerita dah aku tertinggal dari korang..nanti malam aku ronda2..aku dalam situasi keletihan lagi ni jadi malam kita cerita..pepagi ni x ada idea nak update ape cuma pemberitahuan aku telah pulang..

sepanjang ketiadaan aku ni..aku tengok kak jie makin kurus..kesian kat kakjie tu..dia cakap korang tak bagi susu pun..dah kebulur dia..nak bagi dia susu dulu..nanti update..in the end

6 comments:

lionteen said...

hahah..
susu abish la..
lembu2 sume da inalillah..hehe

miss GAZA said...

skurang-kurang kamu hapdet.
bukan kayak saya..
waaa
=(

ファラ 'aqila said...

yay!..da kembali..

joegrimjow said...

comey

dan






comey

mae said...

to lionteen
alasan yang kukuh

to miss gaza
nangis ke apa ni?
sekurang2 nnti miss update..

to aqila
kembali kepada asal..

to joegrimjow
comel sungguh comel

web design india said...

this one is nice.