4.6.09

Tag Dari Lionteen


Assalamualaikum.. seperti yang telah dijanjikan..aku mesti menjawab tag ni..aku mesti(versi mentari merah)...seperti kebiasaan..sebagai kawan yang baik aku akan menjawab tag ini seikhlas hati..tidak akan ada prejudis yang akan menguris hati korang..baca dengan tenang dan tabahkan hati kerana ini versi mae..terima seadanya..
p/s..kalau korang nak tag aku lpas ni..aku akan terima bgantung pada situasi tag tersebut..jangan bkecil hati kerana kita telah dewasa(budak2 main jauh2)

1. What were you doing five years back?
-belajar macam mana nak design bangunan yang tak akan runtuh dan kalau runtuh jugak aku belajar salahkan orang lain yang terbabit..(versi dunia yang kejam)

2. What are the five things on your to-do list today?
- tidurkan diri,bangun dan tidur balik.. (versi penat)
- makan nasi sambil dengar budak2 menangis (versi x selera)
- baca mesej hp adik aku (versi kena pelempang)
- tengok langit (versi makan hati)
- kemas rumah (versi tengok je)

3. What are the five snacks you enjoyed munching?
- snacks yang aku x beli (versi pinjam)
- snacks yang thidang atas meja (versi anak buah nangis)
- snacks yang exp (versi x buang)
- snacks orang bagi (versi free)
- snacks jari (versi hbis stok)

4. What are the five things you'd if you turned to be a billionaire?
- tolong kekawan bayar hutang,siap double lagi,aku jadi along plak (versi baik)
- buat rumah yang aku design tahap dewa,biar engineer meleleh nak construct (versi bmegah)
- nak buat promosi bisness aku,beli satu dapat sepuluh (versi bankrap)
- sapa yang nak kawin dengan aku,aku bagi 100 juta (versi cinta itu buta)
- tolong orang yang mintak tolong (versi x paham)

5. The five persons I wanna tag.
-kepada sesiapa yang sudi..kalau x sudi takpe...aku x mahu memaksa sebab tag ni susah sangat..3 malam aku tak tidur buat bedaah ni..kalau korang berjaya buat tag ni khabarkan kat aku..nanti aku check (versi sudikan diri)

9 comments:

miss GAZA said...

brapa banyak versi da...
=p

tp ku tak sudi bwat tag ini krn malas.
(versi jujur)

puteri said...

sy da jwb ;)

mae said...

to miss Gaza
miss dah silap versi ni..
bukan versi jujur..versi malas..haha

to puteri
thanks pasal sudi..
versi rajin ni..

lionteen said...

huahua..
mcm terpkse wat je..

fhm da..

miss GAZA said...

erk!
betul kat kamula..
saya surrender!
haha
=D

mae said...

to lionteen
mana ada tpaksa cik lion...
kita ikhlas tu..cuma tag tu yg x mncabar..hehe

to miss Gaza
saya yg pling betul..hehe

puteri said...

ok..
he.he..

klau ade tag ag,..tag lah sy..
ho.ho :P

mae said...

to puteri
ok..bisa diatur..

Website Developer India said...

amazing post on your wonder blog.