29.6.09

Award Kesetiaan Untuk Kamu

awr2


Assalamualaikum...Akhirnya award aku untuk kamu sudah siap..aku dengan berbesar hati nak hadiahkan untuk semua teman aku..x kisahlah follower ke..x follower ke..asalkan yang tahu aku kat sini..yang nak tahu aku kat sini..yang seperti tahu aku kat sini...terima kasih kerana sudi temankan aku kat blog ni..silakan ambik..jangan segan2 plak..

Aku seperti terbiasa tak tahu nak bagi award apa..apa yang tertulis tu adalah yang terlintas kat pemikiran aku..award kesetiaan..tak ada apa yang sinonim dengan tajuk..hanya bermain dengan perkataan..harap korang terima dengan ikhlas..korang mesti..terima kasih sekali lagi kerana menjadi kawan yang baik..

16 comments:

lionteen said...

yah..
rebut2 amik..

kuIna LadyInRed said...

sy x tau sy ada dlm list tak.. tp sy nak rembat gak award nie... free bukan kena bayar pun... mesti penat ko buat kan...

heheh toce toce..

ファラ 'aqila said...

yay! dapat award! :) gerak2 wow...cantik

e k i n . said...

award? terima kasih ye mae3third :))

mae said...

to lionteen
silakan..jngan rebut2..beratur2 ikut giliran..hihhi

to kulna..
silakan..mmg kulna top list yg dikehendaki polis..hehe..mmg pnat buat ni..smpai terlebih tidur..

mae said...

to aqila..
silakan..nnti kita buat yg trbang plak..

to ekin
sama2..jngan lupe ambik..

yaziith su anaz said...

baek ke?




mesti saye paling baek kan?
kan?
kan?




tayah cakap.
taw dah.
:)

joegrimjow said...

wahaa
award
gud2

Syarinie Amran said...

tima kaceh sangat2 :)

miss_eliana said...

waa..smartnye award nie..
thanx mae.. nnt kite tempek kat blog.. arigatoo~ ;)

mae said...

to yazlith su anaz..
ya..awk pling baik..taw tak pe..

to joegrimjow..
always gud2...

mae said...

to syarinie amran..
sama2 sngt2..thanks

to miss eliana..
silakan..thanks

miss GAZA said...

cantiknya award..
kreatif btul!
first tym dapat award gini.
saya ambek ya..
thanx a lot!
=)

Along Arman said...

mae.. thanks tuk award nie..
along amik yerp.. :)

mae said...

to miss gaza..
silakan...sama2

to along..
ambik jngan malu2..sama2

web hosting india said...

really nice one.. long chit chat here.