24.5.09

Aku Mesti Pergi

Assalamualaikum....masa terus berlalu dan terus meninggalkan kita..ada yang kita tinggalkan dan mungkin tertinggal yang bercerita tentang kita...adakah semua itu manis atau pahit ditelan adalah suatu kehidupan yang tak mungkin kita padamkan..aku mahu terus berada di sini disisi teman temanku bergelak tangis bersama..namun aku mesti pergi

sedihnya nak tinggalkan korang..korang pun mesti sedih jugak(apa aku peduli)..aku terpaksa tinggalkan blog aku buat seketika(a week dan mungkin diplus 2..3.. ari) kerana urusan peribadi dan dipaksa bercuti oleh boss aku kerana aku seorang pekerja cemerlang(tepat sekali,itulah yang kita cari)..aku tidak akan dapat mengupdatekan blog buat seketika dan akan kembali bertugas selepas semuanya kembali normal..segala surat menyurat akan dilayan selepas tarikh yang tersebut dan jika ada kecemasan call aku di nombor 999...sepanjang peninggalan aku ni,untuk menemani korang aku tinggalkan kakji(doll anak buah aku) kat sini..korang borak2 la dngan dia,jangan bagi dia nangis..jangan lupa plak bagi dia susu,kan kebulur plak..in the end..bye

Andai ditakdirkan aku tidak kembali..khabarkan pada semua orang..pada anak anak kita,pada cucu cucu kita,aku pergi berjuang memperjuangkan bangsa ini,menegakkan keadilan,membunuh petualang dan pengkianat di bumi kita ini...ceritakan pada mereka nanti perjuangan aku dan didiklah mereka menjadi pejuang bangsa..

12 comments:

joegrimjow said...

macam nak pergi jihad kat mana je ni

'aqila said...

bye mae...
hati2..

puteri said...

Oh?
selamat pergi dan selamat kembali

~Cinta Cukulet~ said...

selamat tinggal mae...jgn lupa utk kembali...huuu :)

miss GAZA said...

slamat bertugass!
smoga brbahagia slalu walau dmana jua..
:]

LOKMAN said...
This comment has been removed by the author.
miss_eliana said...

mae..
nak pegi mane nie?
nak itot? hehe~

comey r kakji tue..
hehe~

semoga selamat pergi n kembali kay...

kirana said...

Nak pegi??? Pegi mane??? Ehhh...ehhh... laaaa... tunggu le kejap! Kita borak2 dulu, pekena kopi secawan dua ke! Oiiittt.... jgn la pegi (sambil tarik2 kaki).

lionteen said...

wat ct sedih lak..
hehe
cepatan pulang
kangen ni..hehehehehehe

mae said...

to joegrimjow
ke jalan yang benar..

to aqila
thanks..sentiasa berhati..

to puteri
thanks..semuanya sudah selamat

to cintacukelat
thanks..sudah kembali

mae said...

to miss gaza
semuanya bahagia..moga untuk anda juga

to miss_eliana
nak pegi jalan2 ni..
x bleh ikut pasal dah blik dah,laen kali je..

to kirana
mana bleh tarik kaki cam ni..tcabut kan..

to lionteen
cerita gumbira laa..
kangen..

web design india said...

really appreciable post.. nice one. i would like to comment here.