7.8.09

Masih Ingin Yang Baru


Assalamualaikum...Seperti semua ada keinginan..mahu ini dan mahu itu..mahu yang baru..masih ingin yang baru...apa plak yang aku nak ni..nak cakap segan..dah cakap padam muka aku..sapa suruh cakap..kalau diamkan dah settle masalah..cerita yang lain..

apa mau cerita..aku ingat nak tukar template baru..rasa macam dah boring plak...gelap gelita macam elektrik kena potong(terlebih bayar bil)...dah berabad aku pakai template ni x ubah2..kalau tukar kan cari pasal plak...jadi bagi menyedapkan hati aku...aku buat sikit renovation..ari tu dah buat dah..kontraktor lari plak..dia kata aku bayar terlebih..sebagai permulaan pepagi ni rerajinnya aku cari widget bagi tambah...kasi tambah kasi lawa..kalaulah lawa...top commentators pun aku letak..walaupun agak x perlu sebab waktu melawatnya agak kurang..tapi disebabkan semacam nak bagi penghargaan(terima kasih tuan2 dan puan2)...recent post n comment pun ada aku letak..nnti petang aku sambung renovation...satu lagi aku cuba kurangkan berat badan blog aku..semacam berat..tengah pikir idea jugak ni..kalau korang nak tambah pun boleh jugak..

13 comments:

Da' daffodil D said...

top commentators tu yang tajuk die "yang teratas" tu ye?

selamat merenovate! ;p heheh.

'AQILAH said...

x tersenarai algi dalam top coment..
:)

hitam itu menawan

mae said...

to da'daffodil d..
betul..pandainya..teringat lgu laila namamu teratas..tu yg bubuh nama..

mae said...

to aqilah..
nnti ada la tu..hitam tu menawan..tpi kna campur ngan warna lain jgak..

kuIna LadyInRed said...

kasi tambah jgn kasi berat udah la...

search sites said...

Hi, looking so funny! Thanks to share such a good post!!!!!!!

search sites said...

You will have to pay extra for the phone. Most phones come priced for phone and plan. So when you buy it separately, they go hey let's make it expensive. They do at t-mobile anyways, and i would assume most companies are like that.

search sites said...

they reverted back to the old ways once Catherine the first came to power since her rule was too fragile to risk upsetting the nobles, correct?

Website Developer India said...

Nice blog. i would like to join this.

Web designer India said...

smart .. well remembered your name laila top lgu tu .. yg bubuh name ..

Website Developer India said...

This is really nice post.

web hosting india said...

this is amazing.

Web Developers said...

I freaking love your blog. This is awesome!.
*Thumbs Up*