8.8.09

Masih Ada Yang Terkena


Assalamualaikum...Masih ada yang terkena..terkena apa plak?..google ni memang suka buat lawak..boleh plak dia ban blog aku sesuka hati...lemah jantung aku kejap..ingatkan dah arwah blog aku ni..berbatu nisan..nasib baik masih ada yang sayang..nak renovate sikit je masalah plak yang tersengeh sengeh..aku bukan buat salah pun..melanggar hak asasi..malware yang tupeware tu yang buat hal mengacau network aku..terpaksa la aku cuci kasi luku itu malware..pergi main jauh2..jangan main kat ip aku..cari ip orang lain..masih selamat utk hari ni..lepas ni

p/s : selalu selalulah simpan backup blog anda..

13 comments:

joegrimjow said...

nak bekki
terkucar kacir

TokNabe said...

Kalu ile..paroh, lamo doh dok nulis kat blog.

'AQILAH said...

macam mane nak backup blog?

mae said...

:-E test

mae said...

fasd

mae said...

testing lagi

mae said...

jhk

mae said...

dan lagi..x jadi plak..

mae said...

<span>try masuk dalam settings..basic..export blog...</span>
simple backup je tu..klau nak btul2 backup kena cari dulu..

mae said...

<span>gatal tngan nak bekki jah..
ni pun x siap lagi..</span>

mae said...

<span>mmg parah</span><span> tok..bnyok sngat bnda kita tulih..kalu nak buat balik meme twar hati..</span>

Mae 3third said...

testing

Website Developer India said...

this is really great post.