4.2.08

Ape Hobi Anda

Apa hobi anda..?
semua orang ada hobi.membaca..memancing..tido..dll..
hobi adalah benda yang kite suke buat....tanpa ada orang paksa..kalau ada paksaan..kira buruh paksa la tu..boleh report jabatan buruh...

hobi yang terbaik adalah hobi yang x menyusahkan orang lain...x sakit hati org tengok...dan x menjangkiti orng yg x nak terbabit...kena bagi contoh jugak ni...seperti terjun fly over...sah...sah menyusahkan org lain..nak lalu jln tu pun dah takut..lalu je ada makhluk melambai-lambai je ajak terjun skali..lalu je kita plak melambai kat makhluk tu...

bagi anda yang tercari cari hobi yang menarik..aku ade beberape hobi yang korang buleh pertimbangkan..buat isi masa lapang...adalah faedah skit hidup ni...



Main street soccer...yang minat sangat main bola tu..boleh la try hobi ni...nampak macam biase je...nak bagi luar biasa..main kat jalan yang ssak...terasa hapening skit..siap ade bunyi hon lagi...penyokong la tu..main plak ramai2 dalam 20ke 30 orang ke..baru orang cakap ada muafakat...kalau boleh ajak polis trafik skali...mesti diorang nak join...jalan mane2 pun x kisah...kalau nak ikut jalan mat rempit race pun ok gak...lagi jauh lagi mencabar...bertambah sihat lagi.....slamat mencuba hobi ni...lagi satu..jgan bagi tahu samy vellu plak..kan dia suruh bayar tol...lagi dua..pertahanan awam pun jngan bagitau..kan dia ingat buat rusuhan plak...kan mandi asid free..slamat....

hobi yang kedua ni...mmg cukup popular sekarang...hobi culik budak2...macam mane bleh terfikir nak buat hobi ni...mungkin sebab sakit hati tngok budak2 skang...kurang ajar sangat...x hormat orang tua langsung...ditambah plak dengan mak bapak yang x brape nak peduli anak2 ni...biar merayap sorang2...x pandai nak jaga anak langsung...bile dah hilang...baru nak sayang anak2....mmg hobi ni nampak x brape sesuai...tapi ramai yang menculik dengan tidak mengikut etika yng betul...kalau nak menculik pun...kejap je la..dalam 24 jam ke...lpas tu hantar balik...kan x de masalah...cari cara yng terbaik...

3 comments:

Mr J@cK said...

xyah pning2 kpale....
tido jer,why....da la free,tnage pn xkuar....

ko guano gu....

Jojo said...

Hello my friend, thank you for stopping by at my blog...how are you? I do not understand this post but I just want to leave a message to say hello. Have a good day!
Live Love Life - Jojo

hosting india said...

this is really very great.