10.7.09

Masih Terdampar Di Sini

Assalamualaikum...Apa yang telah terjadi bila mana aku masih terdampar di sini...mengintai setiap sudut ruang mengalahkan diri sendiri..aku terus mencuba membenarkan segala kemungkinan..namun aku masih tewas dalam pengecualian cinta yang membutakan hati...

Apa yang terjadi..memang terjadi...aku kehabisan idea..puas aku cari..tak jumpa2..kebiasaannya klau aku tak ada idea aku pusing blog2 korang dulu..nak tenangkan otak sekejap..ni dah dekat 10 kali pusing tak ok lagi otak aku...kesudahannya sambung minggu depan..padam muka aku..esok nak kena pergi merantau plak...sempat lagi 1 post malam karang...

Berbalik kepada cerita asal...aku dalam situasi sekarang tengah edit video kawin kawan aku..perkara yang memeningkan aku nak pilih scene yang sesuai..scene mata cacing paling aku suka...dan yang aku x suka scene yang x jadi..hehe..selepas semua itu terjadi aku kena pastikan semua scene x serabut sangat..editing pun x rojak sangat..ok dah siap..simple as abc..terlupa plak bab lagu..aku berasa nak pakai 4 lagu..satu lagu aku dah pilih..love story..kalau korang ada idea 3 lagi lagu boleh dicadangkan..panjang plak aku membebel..motif utama aku nak lagu je..terlebih plak meracau..

memandangkan hari semakin cerah..aku nak beransur tidur dulu..mata dah tenat ni..kalau korang x ada cadangan pun takpe..saje nak mengerakkan blog ni..tamat..

3 comments:

TokNabe said...

Kawe dulu ado buat jugok edit-mengedit video ni tapi tak tahe lamo... malas dan kure idea. Lebih banyok make masa.. jadi kawe tohok video cam tu dale sungai.. malah nak caro lagi. hehe.

kuIna LadyInRed said...

sy bab edit2 tak reti langsung...

Web designer India said...

this is really nice one post, i would like to comment here.