21.5.08

jom makan nenas

Assalamualaikum...
akhirnya aku lmbat lagi update blog....
cuti banyak sngat..tu yg jadi malas nak update...

sempena hari bermurah hati aku hari ni...maka aku nak blanja korang makan nenas...ikut korang la nak buat jem nenas ke..trafic jem ke..janji korang happy dan aku pun happy...bukan main2 ni..bersungguh-sunguh ni...serius teramat ni...korang ambik je pic kat bwah ni...aku blanja...

kalau dah abis nnti aku upload lagi...jangan segan2 mintak...

klau dah knyang..bleh la tolong aku angkut btang nenas ni...bkan bnyak dlm 5000 btang jah....mak aku pnya keje la ni..x bleh tngok aku free...terpaksalah..aku kan anak yg soleh..x mnderhaka...korang jgn tengok je..tolong aku angkat skali...along

nak gi mane plak tu...mari angkat..nak curi tlang plak...tok nabe angkat yg blakang...molek skit ada duri...framestone mane?lari plak budak ni...nak jadi ape...rendah diri angkat banyak sikit...manje ni mane?..sakit tangan plak...idham ko x yah angkat..ko lukis je potret nenas...nnti aku nak framekan...ada ramai lagi ni..nnti lain kali aku mintak tolong....kan dah abis satu lori..klu angkat rmai2 kan mudah...mr jack mane ni?hilang?lari?...

6 comments:

Along Arman said...

doklEh angkat la mae..
dok sihat nim..

Rendah diri said...

iyah! ish! susah jugak nak angkat nenas ni tapi kalau makan nenas senang pulak..haha XD

PakMail said...

nak wat benih ko nak bui gajah make..eh gajah make ko muga ni? Maaf la ambo dok Melaka lupo kecek Kelate...

mae said...

to along...takpe along..rehat dulu..2nd trip ade lg..lg bnyak..haha

to rendah diri...makan puas2 dulu baru buleh angkat..

to pakmail...pakabar pakmail...nak buat benih nih..x tau pulok gajah make ko dok muga ni..kecek jngn x kecek pakmail

amer said...

byk nye nenas ni....
bleh la aku amik sebijik...

hehe

web hosting india said...

this is nice one.