25.4.08

shooting gajah oh gajah

assalamualaikum....
semalam pnya semalam....
member aku punya member...
ada buat shooting pasal gajah untk astro....
sempat jgak aku mnyibukkan diri tengok diorang shooting....
dapat plak bergambar ngan gajah...lama dah x ambik gambar ngan gajah...
time kecik dulu adalah...ni lagi best dpat ambik gambar bawah ketiak gajah....
nasib baik x kena pijak...kalau gajah tu pijak aku..aku pijak balik...haha
ok jgak crite pasal gajah...ni asyik dengar pasal babi 100 juta je...nak marah pasai ape...
x bagi pencemaran..ok la tu..menyampuk plak saida ni...







kru2 pngambaran...2..3..ari jgak shooting...dan ada 3 ekor gajah..mcam2 aksi boleh ambik...jangan gajah tu terbang..sudah...

sempat jugak aku bergambar ngan gajah2 ni...buat kenangan....malas nak naik...bukan takut,segan skit...gajah tu tngok aku semacam je...
ni member aku..peja...dia pun segan nak naik gajah...lain kali la ja...kita naik benda lain la pulok.....

ni la pak him yang jaga gajah2 tu...yang ajar gajah2 tu untuk jadi binatang yg berguna...
x nak nnti makan duit rakyat...negeri hasil banyak...rakyat miskin...

jangan smpai gajah pijak sudah....

gajah pun kena mandi...

ni gajah jantan...tengah ambik roti...gajah ni pun ada nama...pak him panggil ape..aku x brape nak ingat...deli kot...macam biasa dengar jah nama ni...dimana dan kemana....


6 comments:

TokNabe said...

ho..ho..hoo.. gajah,pero seko buat jaga rumoh molek jugok tu..

Mr J@cK said...

toknabe ingt pero gajoh po pero aye seramo ko.....

blo2 g jupo pok him mitok la cket2 ilmu,ore lamo tu mae wei...

buke stakat nk nunduk gajoh,ore tino pn dio ado ayat jgop...

mae said...

molek jugak idea tok..buleh jgak buat mini zoo..

mae said...

x tnya pulok pasal ayat ore tino....pakhim dok crita pasal gajah dia jah...nnti kawe tanya balik..haha

meo188 said...

comelnye gajah

Website designer India said...

really nice one.