22.4.08

seminggu dalam mc

assalamualaikum.....
lama bebenar rasenya x update blog ni....
dah x tau pnyakit ape...tu yg kena mc sminggu...
biar sihat skit...dan shat bnyak...
sminggu rasa kjap je...x smpat nak senyum...
perangai mnusia...x pernah cukup...
dalam sminggu ni aku bnyak perabih masa...
menjenguk kekawan kat kl(contoh kawan yg baik...ziarah-menziarahi..haha)..
saje je nak jenguk..nak tngok idup lagi ke x...time aku keje kat kl dulu aku sorang je yg x brape nak idup...bukan x de keje..bukan mmilih keje...bukan x suke keje...tapi keje yg x suke kat aku...nak buat cam ne...tpaksalah keje kat kmpung...

nasib baik semua kekawan sihat sejahtera disamping awek yg tersayang....bagus la tu...cpat2 kawin...jangan plak kawin lari...jngan tmbah koleksi kekawan aku yg kawin kat siam...kesian kat mak bapak korang..sedih bebenar...



sambil jenguk kekawan tu...smpat jgak aku mlawat anak buah aku kat sentul...cpat sngat besar....gmbar x brape nak clear pasal x pkai clean n clear...

ni antara aktiviti2 yg mnyihatkan...bagi melenguhkan tngan...dah lama aku x main benda ni(alasan kukuh kalau kalah..)...mamat atas ni atau nama timangan pok le terer gila buat bola putar2 masuk longkang...silap2 masuk lane sbelah...mak bapak jgak disalahkan...x pandai didik anak2..haha


ni turn aku baling plak...apsal x strike...bukan x nak buat strike..kesian kat kekawan...ttinggal jauh sangat...jaga hati kekawan...kan sedih plak...dah la mak bapak jauh..awek plak lari...haha


ni turn ayie..masuk longkang lagi...sabar la yie...dah nasib mu..nak buat cam ne..tak yah nak pikir2 apsal masuk longkang...nnti baling skali lagi...angkat pagar kat longkang tu...member2 x berkira sngat....




5 comments:

Along Arman said...

await blur jER gambar..

mae said...

biasala along..pkai handset jah..murah plak tu + handset free..

manje said...

salam


besh nye main bowling... kite baru aje sekali main seumo idop... tingin nak g main lagi huhu

mae said...

jom main boling manje...manje belanja..haha

web developer india said...

really nice one.